“Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine”
Salme Masso
Valgus, 1978
168 lehekülge, kõvakaaneline
Märksõnad: toiduvalmistamine; toitlustamine; põhikoolid; tööõpetus; kooliõpikud; eesti keeles
Illustreerinud: Virve Kotkas
Raamat sisaldab registrit
Kasutatud raamat. Kahte viimast lehte on parandatud. Raamatukogu templitega.
Pilt on illustratiivne.
0.50 €
Õpikus käsitletakse teadmisi ja oskusi, mis õpilased peaksid omandama toitlustamise alal nelja aasta vältel.
Üldosas on toodud korduvalt vajatavad andmed: laua katmine, hügieeninõuded õppeköögis töötamisel ning toitlustamise alused.
Eriosas on õppematerjal jaotatud klasside järgi.
Toiduainete hulgad retseptides võimaldavad toidu maitsmist 4-6 õpilasel.