“Köögiviljatoidud”
Karin Padernik
Agronoom, 1940

95 lehekülge, pehmekaaneline
Märksõnad: köögiviljatoidud; kokaraamatud; eesti keeles
Sari: Aiandus-mesinduslikud nõuanded

Kasutatud raamat.
Pilt on illustratiivne.

1.90

Köögivilja toiteväärtus
Köögivilja käsitsemine
Köögivili värskelt laual
Vedelikus ja veeaurus keedetud köögivili
Hautatud köögivili
Küpsetatud köögivili
Köögiviljasupid
Köögiviljavormid
Köögiviljasalatid
Köögiviljakastmed
Köögivilja-pannkoogid, -pirukad, -saiad, -koogid
Muud köögiviljatoidud
Köögiviljad päevases toidukavas
Ühele täistoidustatule vajaliku aiasaaduste minimaalhulga ostu ja kasutamise tabel
Köögiviljade säilitamine