“Kali, mõdu ja kaljatoidud”
Õile Aavik, Marina Madisson, Elle Möller, Ingrid Ploom, Inge Rego, Sergei Tšekmarjov
TEA Kirjastus, Ilo, 2016

64 lehekülge, pehmekaaneline
Märksõnad: joogid; kali; mõdu; toiduvalmistamine; kokaraamatud; eesti keeles
Tõlkinud: Skaidrite Nurges
Sari: Ise tehtud, hästi tehtud

Raamat on läbi müüdud.

Tere! Ehk leidub?

Kali nagu õlugi on üks maailma vanimaid jooke. Kali on kihisev, vahutav, magushapu, toniseeriv, meeldivalt värskendav ja rahustav jook.

Kali ..
.. võtab ära väsimuse,
.. suurendab töövõimet,
.. puhastab organismi kahjulikest ainetest,
.. mõjub hästi südametegevusele,
.. parandab ainevahetust.

Selles raamatus on oma koht nii kalja valmistamise traditsioonidel kui ka uutel tänapäevastel kogemustel.
Esitatud on lai valik kalja valmistamise retsepte ning huvitavaid toiduretsepte, kus kali on tähtsal kohal. Kalja, mõdu ja kaljatoitude valmistamine on igale perele jõukohane. Ja millised jõulud mööduksid ilma koduõlle, kalja ja mõduta?
Ise tehtud, hästi tehtud!