“Eesti maa maitsed (ja mõned vetelt ka)”
Kersti Rea, Karl-Kristjan Nigesen (koostanud)
Isamaa ja Res Publica Liit, 2013
63 lehekülge, kõvakaaneline
Märksõnad: toit; toiduvalmistamine; Eesti; kokaraamatud; eesti keeles
Raamat on läbi müüdud.
Tere! Ehk leidub?
IRL ajab Eesti asja igal pool ja kogu aeg. Selles raamatus heidame pilgu Eesti maitsetele. Peatähelepanu ei ole mitte traditsioonilistel maitsetel, vaid pigem headel toiduainetel, mida meie kodumaa pakub. Olgu need retseptid inspiratsiooniks igaühele, kes soovib senisest põnevamal viisil kasutada oma koduaia võimalusi ning leida turu- või poeriiulikraamile uusi ja põnevaid rakendusi.
Et traditsioonid ära ei ununeks, tuletavad mitmed tuntud inimesed meelde oma head Eesti maitset. Pole välistatud, et nendest tähelepanekutest kasvab välja üks järgmine kokaraamat.