“Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine”
Salme Masso
Valgus, 1978

Kasutatud raamat. Kahte viimast lehte on parandatud. Raamatukogu templitega.
Pilt on illustratiivne.

0.50

168 lehekülge, kõvakaaneline

Õpikus käsitletakse teadmisi ja oskusi, mis õpilased peaksid omandama toitlustamise alal nelja aasta vältel.
Üldosas on toodud korduvalt vajatavad andmed: laua katmine, hügieeninõuded õppeköögis töötamisel ning toitlustamise alused.
Eriosas on õppematerjal jaotatud klasside järgi.
Toiduainete hulgad retseptides võimaldavad toidu maitsmist 4-6 õpilasel.

Märksõnad: toiduvalmistamine; toitlustamine; põhikoolid; tööõpetus; kooliõpikud
Illustreerinud: Virve Kotkas
Raamat sisaldab registrit