“Toit kui ravim” : praktiline teejuht tervendava toidu juurde
Pierre Jean Cousin
Varrak, 2006

Raamat on läbi müüdud.

Millal taas saadaval?

144 lehekülge, pehmekaaneline

”Toit kui ravim” on ainulaadne praktiline teejuht toitude ja jookide tervendavate omaduste juurde. Rahvusvaheliselt tunnustatud akupunktuuri ja taimravi spetsialist Pierre Jean Cousin selgitab, kuidas teatud toidud mitte ainult ei aita teatud haiguseseisundeid vältida, vaid paljudel juhtudel mõjuvad haigusesümptomitele leevendavalt või isegi tervendavalt.

Raamat koosneb kolmest osast:
Esimeses osas vaadeldakse rohkem kui 140 toitu. Detailselt kirjeldatakse igaühe koostisaineid ja konkreetseid tervisehädasid, mille suhtes neil on soodne mõju.
Teises osas on rohkem kui 80 sagedamini ettetulevat haigust, alates tavalisest külmetusest artriidi ja kõrge vererõhuni, grupeeritud kehasüsteemide järgi. Iga kehasüsteemi jaoks leiate sobivate tervendavate toitude nimistu, selgitused, kuidas toit saab seda kehasüsteemi tervena hoida ja probleeme kas kaotada või leevendada, samuti loendi haigustest koos üksikasjaliku infoga, milliseid toite süüa ja milliseid vältida.
Kolmandas osas leiate üle 180 tervisliku ja raviva retsepti.
Neljas osa toob kergesti järgitava neljanädalase mürgistest jääkainetest vabanemise Detox-programmi: tervendavate toitude, ravijookide ja harjutuste kava kehasüsteemide puhastamiseks ning elujõu ja tervise tugevdamiseks.

Märksõnad: tervislik toitumine; toitumine; haigused; dieetravi; toit; dieettoidud; toiduained; toiduvalmistamine; toitained; menüüd; toiduretseptid; käsiraamatud
Tõlkinud: Marju Algvere
Raamat sisaldab registrit