“Kulinaaria”
Anne Kersna, Dina Aarma, Eewe Kärblane, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Maire Merits, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Sirje Rekkor (koostanud)
Argo, 2013

350 lehekülge, pehmekaaneline, suures formaadis (27 cm)
Märksõnad: kokandus; kutsekooliõpikud

Heas korras raamat. Tellime kirjastusest.

17.50

Üheksa autorit on õpiku koostamisel lähtunud eelkõige toiduvalmistamise õpetamise vajadustest kutsealases koolituses. Õppimise tõhustamiseks on kõigi 31 peatüki lõpus kordamisküsimused ja harjutusülesanded teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks. Rohkesti vajalikku teavet pakuvad õpiku lisad.
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel