“Köögiviljatoidud”
Karin Padernik
Agronoom, 1940

Kasutatud raamat.
Pilt on illustratiivne.

4.00

95 lehekülge, pehmekaaneline

Köögivilja toiteväärtus
Köögivilja käsitsemine
Köögivili värskelt laual
Vedelikus ja veeaurus keedetud köögivili
Hautatud köögivili
Küpsetatud köögivili
Köögiviljasupid
Köögiviljavormid
Köögiviljasalatid
Köögiviljakastmed
Köögivilja-pannkoogid, -pirukad, -saiad, -koogid
Muud köögiviljatoidud
Köögiviljad päevases toidukavas
Ühele täistoidustatule vajaliku aiasaaduste minimaalhulga ostu ja kasutamise tabel
Köögiviljade säilitamine

Märksõnad: köögiviljatoidud; kokaraamatud
Sari: Aiandus-mesinduslikud nõuanded