“Hoidised”
Hilda Ottenson
Valgus, 1977

Raamat on läbi müüdud.

Millal taas saadaval?

216 lehekülge, kõvakaaneline

Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente ..
.. ehitus ning keemiline koostis
.. riknemise põhjustajad. Säilitamisviisid
.. koristamine, valik ja ettevalmistamine töötlemiseks
.. töötlemiseks ning hoidiste säilitamiseks vajalikud vahendid
Hoidiste, puu- ja köögivilja hoiuruumid
Säilitamine õhukindlalt suletud purkides ja pudelites
Puuvilja- ja marjamahlad
Marja-, puu- ja köögiviljapüreed
Marja- ja puuviljamarmelaadid ning -võided
Puuvilja- ja marjakeedised
Marja- ja puuviljadžemmid
Puuvilja- ja marjatarretised ehk želeed
Marjatoorhoidised
Marineeritud marjad, puu- ja köögivili ning seened
Köögiviljasalatid
Muud hoidised pudelites ja purkides
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente kuivatamine
Köögivilja, õunte ja seente hapendamine
Köögivilja ja seente soolamine
Õunte ja köögivilja säilitamine värskena
Puuvilja-, marja-, köögivilja- ja seenehoidiste tarvitamine
Mõningaid näidisretsepte

Märksõnad: hoidised; kokandus; toiduretseptid
Illustreerinud: Dagmar Paalamäe
Raamat sisaldab registrit