“Hoidised”
Hilda Ottenson
Valgus, 1983

Raamat on läbi müüdud.

Saadavusest teavitamine

208 lehekülge, pehmekaaneline

Käsiraamatus kirjeldatakse marjade, puu- ja köögiviljade ning seente koduseid hoiustamisviise. Antakse näpunäiteid ja retsepte mitmesuguste mahlade, keediste, džemmide, tarretiste, vesi- ja toorhoidiste valmistamiseks, samuti toiduainete marineerimiseks, kuivatamiseks, hapendamiseks ning soolamiseks. Erilist tähelepanu on pööratud neile töötlemisviisidele, mis on lihtsamad, odavamad ja mille juures toiduainete esialgne väärtus jääb hoidises võimalikult muutmata. Üksikasjalikult on käsitletud toiduainete töötlemiseks ja säilitamiseks vajalikke vahendeid ning hoiuruumidele esitatavaid nõudeid.

Märksõnad: hoidised; kokandus; toiduretseptid
Raamat sisaldab registrit