“Põhjalik mikrolaineahju käsiraamat” : täielik juhend toidu valmistamiseks mikrolaineahjus
Carol Bowen
Sinisukk, 2000

128 lehekülge, kõvakaaneline, suures formaadis
Märksõnad: toiduvalmistamine; mikrolaineahjud; kokaraamatud; ahjutoidud; eesti keeles
Tõlkinud: Eve Rütel
Raamat sisaldab registrit

Heas seisukorras kasutatud raamat.
Pilt on illustratiivne.

1.90

Täielik juhend toidu valmistamiseks mikrolaineahjus (miks ka mitte teistes ahjudes?). Toidu valmistamine mikrolaineahjus on lihtne.

Raamatust leiate:
.. kogu vajamineva põhiteabe
.. mikrolainevõimsuste reguleerimisjuhendi
.. külmutatud toiduainetest toidu valmistamise juhendid
.. mikrolaineahju kasutamise tehnikad
.. asjatundja nõuanded
.. toidu sulatamise ja valmistamise ülevaatlikud tabelid

Mikrolaineahjust veel:
.. vajalikud nõud ja tarvikud
.. kuidas valida toiduaineid
.. kiirtehnikad ja nipid

Üle 80 oivalise retsepti, kuidas valmistada:
.. suppe ja eelroogi
.. kala ja teisi mereande
.. liharoogi
.. köögivilju ja salateid
.. magustoite ja küpsetisi